Избрана

Презентациски сајтови

Презентациски сајт – PRO ( Price 290 € )

  • 1,579 Прегледи

  • Време на испорака 1-3 Недели
  • Време на одговор 1 Ден

Опис

Еднократна изработка, веб хостинг и оддржување на веб сајт 1 год

1.КАРАКТЕРИСТИКИ 


Број на јазици 2 ✓
Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт ✓
Мени вертикално :Категории на производи или услуги ✓
Број на дополнителни страници со содржина до 200 

Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики - Неограничено
Интерактивна контакт мапа  ✓
Мобилна верзија  ✓
Oбразец за контакт  ✓
Алатка за пребарување ✓
Безбедносен сертефикат ✓
Членство  ✓
Е-Трговија  ✓
Број на деловни е-маил адреси до 30 

Број на производи и услуги до 1500 

Наплата преку банков налог  ✓
Наплата во готово при прием на нарачка  ✓
Наплата преку платежна картичка ✓  
Мод на каталог ✓
Online chat ✓
3D приказ на продукт ✓
Производи со вариации и атрибути ✓
Поврзување со Facebook продавница ✓
Систем за резервации - Booking  ✓
Следење на вашиот инвентар ✓
Управување со испораката и даноците  ✓
Акции и купони за попуст  ✓

 

 

  2.Информатичко техничка подршка ( бесплатно првата година ) Обезбедување на Информатичко техничка подршка на веб администраторот за внесување на новости , текстови , слики итн 

  3. Оддржува ње на софтверот на веб продавницата/ страницата  ( бесплатно првата година ) -Ажурирања на WordPress и PHP програмска верзија -Ажурирања на теми и додатоци -Поправка на грешки во софтверот на wordpress,теми и додатоци -Модул за заштита Wordfence заштита од вируси, спам и малвер. -Поставување на Cloudflare за дополнителна безбедност и брзина 

  4. Хостирање на веб –продавницата/ страницата  и деловните емаил адреси. ( бесплатно првата година ) -20 GB SSD ( NVMe ) веб простор хостиран на litespeed веб сервер во US, UK и ЕУ. ~500000 Посети месечно -До 30 деловни емаил адреси -99.9% Загарантирана достапност -Дневни и неделни резервни копии од веб страната и емаил адресите на FTP  или google drive

Детали

Webstrani.mk

5.0 ( 2 коментари )
  • Локација:

    Macedonia
Почнувајќи Од
18,000.00ден

Референца #: EX-3613

LinkedIn
Share