Webstrani.mk

  • Macedonia
  • Член од јуни 3, 2022
  • 5.0 ( 2 коментари )

Опис

Изработка на веб страни веб хостинг и нивно одржување.

https://www.facebook.com/webstranii.mk

Изработуваме веб страни за
1.Вести
2.Туристички агенции
3.Агенции за работа
4.Транспортни
5 Kомпании
6.Облека и Накит
7.Домашни миленици
8.Алати
9.Авто делови
10.Сметководство
11.Фото Студија
12.Мобилни телефони и опрема
13.Компјутери и Опрема
14.Авто Школи
15.Салони за мебел итн.......
-----------------------------------------------------------------
Комплетено ослмислување на позициите на порталот или е-продавницата (со меѓусебна комуникација околку осмислувањето)✓
Поставување на неколку текстови во секоја категорија✓
Поставување фотографии✓
Поставување на можност за банери и реклами✓
Линкување до социјални мрежи✓
Oбразец за контакт✓
Интерактивна контакт мапа ✓
Мобилна верзија✓
Алатка за пребарување ✓
Facebook имплементација ✓
Деловен Емаил ✓
Безбедносен сертефикат ✓
Членство✓
Наплата преку банков налог ✓
Наплата во готово при прием на нарачка ✓
Наплата преку платежна картичка ✓
Следење на вашиот инвентар. ✓
Управување со испораката и даноците ✓
Акции и купони за попуст ✓
Кориснички пристап за самостојно менување содржини,производи✓
____________________________________________________________
Во секое време се можете да не побарате да закажете состанок на 078 584 782

АЗГАРД Дооел Штип
Ул. Кирил и Методи бр 20 , Штип
Е-маил : info@webstrani.mk
Листа на последни изработени веб - страници:
www.eprint.mk
www.aquashop.mk
www.aux.mk
www.atv.mk

www.agrosolar

www.ecosolar.mk
www.ornamaks.com.mk
www.espace.mk
www.eac.org.mk
www.euromk.com.mk
www.ohridmacedonia.mk
www.regionalencentar.org.mk
www.povrzise.mk
www.espace.mk
www.ekoma.mk
www.necko.mk
www.telegraph.mk
www.vittoriaservice.com.mk
www.fkcbs.com.mk
www.ohrid.gov.mk
www.karpos.gov.mk
www.atv.mk
www.divine.mk
www.winnerconsulting.mk
www.makfert.mk
www.tnlaw.mk
www.ozlozovo.org.mk
www.toplavoda.mk

Коментари

igoka566

  • 1 месец пред

5.0

out of 5

igoka566

  • 1 месец пред

5.0

out of 5

Забелешка

LinkedIn
Share