Избрана

Презентациски сајтови

Презентациски сајт – Bisness ( Price 195 € )

  • 1,119 Прегледи

  • Време на испорака 1-3 Недели
  • Време на одговор 1 Ден

Опис

Еднократна изработка, веб хостинг и оддржување на веб сајт 1 год

  1.КАРАКТЕРИСТИКИ 

Број на јазици 1 

Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт ✓

Мени вертикално :Категории на производи или услуги ✓

Број на дополнителни страници со содржина до 10 ✓

Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики Неограничено Интерактивна контакт мапа ✓

Мобилна верзија ✓

Oбразец за контакт ✓

Алатка за пребарување ✓

Безбедносен сертефикат ✓

Членство ✓

Е-Трговија ✘

Број на деловни е-маил адреси до 10 ✓

Број на производи и услуги до 500 ✓

Наплата преку банков налог ✓

Наплата во готово при прием на нарачка ✓

Наплата преку платежна картичка ✘

Мод на каталог ✓  

Online chat ✓

3D приказ на продукт✘

Производи со вариации и атрибути✓ 

Поврзување со Facebook продавница ✘

Следење на вашиот инвентар  ✘

Управување со испораката и даноците ✘

Акции и купони за попуст ✘

Систем за резервации - Booking ✓

2.Информатичко техничка подршка ( бесплатно првата година ) Обезбедување на Информатичко техничка подршка на веб администраторот за внесување на новости , текстови , слики итн 

3. Оддржува ње на софтверот на веб продавницата/ страницата  ( бесплатно првата година ) -Ажурирања на WordPress и PHP програмска верзија -Ажурирања на теми и додатоци -Поправка на грешки во софтверот на wordpress,теми и додатоци -Модул за заштита Wordfence заштита од вируси, спам и малвер. -Поставување на Cloudflare за дополнителна безбедност и брзина 

4. Хостирање на веб –продавницата/ страницата  и деловните емаил адреси. ( бесплатно првата година ) -50 GB SSD ( NVMe ) веб простор хостиран на litespeed веб сервер  ~500000 Посети месечно -До 10 деловни емаил адреси -99.9% Загарантирана достапност -Дневни и неделни резервни копии од веб страната и емаил адресите на FTP  или google drive   

Детали

Webstrani.mk

5.0 ( 2 коментари )
  • Локација:

    Macedonia
Почнувајќи Од
12,000.00ден

Референца #: EX-3610

LinkedIn
Share