Избрана

Онлајн продавници

Онлајн продавница – Ultimate ( Price 390 €)

 • 769 Прегледи

 • Време на испорака 1-3 Недели
 • Време на одговор 1 Ден

Опис

Еднократна изработка, веб хостинг и оддржување на веб сајт 1 год

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

 • Број на јазици до 3
 • Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Блог, Контакт ✓
 • Мени вертикално :Категории на производи или услуги ✓
 • Број на дополнителни страници со содржина  - Неограничено
 • Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики - Неограничено
 • Интерактивна контакт мапа ✓
 • Мобилна верзија ✓
 • Oбразец за контакт ✓
 • Алатка за пребарување  ✓
 • Безбедносен сертефикат ✓
 • Членство  ✓
 • Е-Трговија  ✓
 • Број на деловни е-маил адреси до 50✓
 • Број на производи и услуги до 3000✓
 • Наплата преку банков налог  ✓
 • Наплата во готово при прием на нарачка  ✓
 • Наплата преку платежна картичка  ✓
 • Мод на каталог. 
 • 3D приказ на продукт ✓  
 • Online chat ✓  
 • Производи со вариации и атрибути ✓  
 • Поврзување со Facebook продавница ✓  
 • Систем за резервации - Booking  ✓
 • Следење на вашиот инвентар.  ✓
 • Управување со испораката и даноците  ✓
 • Акции и купони за попуст  ✓

2.Информатичко техничка подршка ( бесплатно првата година )

Обезбедување на Информатичко техничка подршка на

веб администраторот за внесување на новости , текстови , слики итн

3. Оддржува ње на софтверот на веб продавницата/ страницата  ( бесплатно првата година )

-Ажурирања на WordPress и PHP програмска верзија

-Ажурирања на теми и додатоци

-Поправка на грешки во софтверот на wordpress,теми и додатоци

-Модул за заштита Wordfence заштита од вируси, спам и малвер.

-Поставување на Cloudflare за дополнителна безбедност и брзина

4. Хостирање на веб –продавницата/ страницата  и деловните емаил адреси. ( бесплатно првата година )

-50 GB SSD ( NVMe ) веб простор хостиран на litespeed.

~500000 Посети месечно

-До 50 деловни емаил адреси

-99.9% Загарантирана достапност

-Дневни и неделни резервни копии од веб страната и емаил адресите на FTP  или google drive

Детали

Webstrani.mk

5.0 ( 2 коментари )
 • Локација:

  Macedonia
Почнувајќи Од
24,000.00ден

Референца #: EX-3607

LinkedIn
Share