Онлајн продавници

Онлајн продавница – Starter ( Price 160 €)

  • 1,234 Прегледи

  • Време на испорака 1-3 Недели
  • Време на одговор 1 Ден

Опис

Еднократна изработка, веб хостинг и оддржување на веб сајт 1 год

1.КАРАКТЕРИСТИКИ 

✓Број на јазици 1
Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт ✓

Мени вертикално :Категории на производи или услуги ✓

Број на дополнителни страници со содржина до 10 ✓

Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики ✓

 Интерактивна контакт мапа ✓

Мобилна верзија✓

Oбразец за контакт ✓

Алатка за пребарување ✓  

Безбедносен сертефикат ✓

Членство ✘

Е-Трговија ✓ 

Број на деловни е-маил адреси до 2 ✓

Број на производи и услуги до 100 ✓ 

Наплата преку банков налог ✓

Наплата во готово при прием на нарачка ✓

Наплата преку платежна картичка ✘

Мод на каталог. ✓  

Online chat✘ 

3D приказ на продукт✘ 

Производи со вариации и атрибути✘ 

Поврзување со Facebook продавница✘ 

Систем за резервации - Booking ✘

Следење на вашиот инвентар. ✓

Управување со испораката и даноците ✘

Акции и купони за попуст  ✘

2.Информатичко техничка подршка ( бесплатно првата година )

Обезбедување на Информатичко техничка подршка на

веб администраторот за внесување на новости , текстови , слики итн 

3. Оддржува ње на софтверот на веб продавницата/ страницата  ( бесплатно првата година )

-Ажурирања на WordPress и PHP програмска верзија

-Ажурирања на теми и додатоци

-Поправка на грешки во софтверот на wordpress,теми и додатоци

-Модул за заштита Wordfence заштита од вируси, спам и малвер.

-Поставување на Cloudflare за дополнителна безбедност и брзина 

4. Хостирање на веб –продавницата/ страницата  и деловните емаил адреси. ( бесплатно првата година )

-5 GB SSD ( NVMe ) веб простор хостиран на litespeed веб сервер. ~500000 Посети месечно

-До 2 деловни емаил адреси

-99.9% Загарантирана достапност

-Дневни и неделни резервни копии од веб страната и емаил адресите на FTP  или google drive   

Детали

Webstrani.mk

5.0 ( 2 коментари )
  • Локација:

    Macedonia
Почнувајќи Од
9,860.00ден

Референца #: EX-3604

LinkedIn
Share