Избрана

Онлајн продавници

Онлајн продавница – PRO ( Price 290 € )

  • 861 Прегледи

  • Време на испорака 1-3 Недели
  • Време на одговор 1 Ден

Опис

Еднократна изработка, веб хостинг и оддржување на веб сајт 1 год

1.КАРАКТЕРИСТИКИ 

✓ Број на јазици 2 

✓ Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт

Мени вертикално :Категории на производи или услуги 

Број на дополнителни страници со содржина до 200
Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики - Неограничено

Интерактивна контакт мапа

Мобилна верзија

Oбразец за контакт 

Алатка за пребарување 

Безбедносен сертефикат

Членство  

Е-Трговија  

Број на деловни е-маил адреси до 30 
Број на производи и услуги до 1500 

Наплата преку банков налог  

Наплата во готово при прием на нарачка  

Наплата преку платежна картичка  

Мод на каталог. ✓  

Online chat✓  

3D приказ на продукт✓  

Производи со вариации и атрибути✓  

Поврзување со Facebook продавница

Систем за резервации - Booking  

Следење на вашиот инвентар 

Управување со испораката и даноците  

Акции и купони за попуст  

 

2.Информатичко техничка подршка ( бесплатно првата година )

Обезбедување на Информатичко техничка подршка на

веб администраторот за внесување на новости , текстови , слики итн 

 
3. Оддржува ње на софтверот на веб продавницата/ страницата  ( бесплатно првата година )

-Ажурирања на WordPress и PHP програмска верзија

-Ажурирања на теми и додатоци

-Поправка на грешки во софтверот на wordpress,теми и додатоци

-Модул за заштита Wordfence заштита од вируси, спам и малвер.

-Поставување на Cloudflare за дополнителна безбедност и брзина 

 
4. Хостирање на веб –продавницата/ страницата  и деловните емаил адреси. ( бесплатно првата година )

-20 GB SSD ( NVMe ) веб простор хостиран на litespeed веб сервер во US, UK и ЕУ.

~500000 Посети месечно

-До 30 деловни емаил адреси

-99.9% Загарантирана достапност

-Дневни и неделни резервни копии од веб страната и емаил адресите на FTP  или google drive

Детали

Webstrani.mk

5.0 ( 2 коментари )
  • Локација:

    Macedonia
Почнувајќи Од
18,000.00ден

Референца #: EX-3598

LinkedIn
Share