• Бизнис
 • Македонија
 • јуни 2, 2023
 • 428 Views

Ми треба некој кој ке изврши поврување на WHMCS co CPAY платежен систем

 • Ниво Основно ниво
 • Англиски Јазик, степен Basic level
 • Јазици
exertio theme

Опис

Се работи за следното треба да се изработи плагин кој ке го поврзе WHMCS билинг системот со платежниот систем на КАСИС  CPAY  
exertio theme
Буџет
3,000.00ден
Фиксна

Истечен

За купувачот

 • 0 Комплетирани проекти
 • Начин на плаќање
 • Потврдена е-пошта
exertio theme

Повеќе од Ми треба некој кој ке изврши поврување на WHMCS co CPAY платежен систем

Пријави проект

LinkedIn
Share
САКАТЕ КУПОН ЗА ПОПУСТ
Регистрирајте се сега за да добиете бесплатен купон за попуст. Не пропуштајте!
  Регистрирај се
  Јас се согласувам со условите и правиата