Информатичко техничка подршка – 1 Година

  • igor
  • август 15, 2022
  • Нема коментари

Информатичко техничка подршка на еден софтвер во ( WordPress, Magento, Prestashop )
-Обезбедување на Информатичко техничка подршка на
веб администраторот за внесување на новости , текстови , производи, слики итн

arka theme
LinkedIn
Share
САКАТЕ КУПОН ЗА ПОПУСТ
Регистрирајте се сега за да добиете бесплатен купон за попуст. Не пропуштајте!
    Регистрирај се
    Јас се согласувам со условите и правиата