Оддржување на софтверот на една веб продавницата/ страницата – 1 Година

  • igor
  • август 15, 2022
  • Нема коментари

-Ажурирања на WordPress и PHP програмска верзија
-Ажурирања на теми и додатоци
-Поправка на грешки во софтверот на wordpress,теми и додатоци
-Модул за заштита Wordfence заштита од вируси, спам и малвер.
-Поставување на Cloudflare за дополнителна безбедност и брзина

arka theme
LinkedIn
Share
САКАТЕ КУПОН ЗА ПОПУСТ
Регистрирајте се сега за да добиете бесплатен купон за попуст. Не пропуштајте!
    Регистрирај се
    Јас се согласувам со условите и правиата