Политика на приватност

 

 1. Нашата правна основа за користење на вашите лични информации – Онаму каде што е релевантно според важечките закони, целата обработка на вашите лични информации ќе биде оправдана со „законска основа“ за обработка како што е наведено со важечките закони и прописи.
 2. Како ги користиме собраните информации? – Ние користиме лични податоци за да ви обезбедиме квалитетна услуга и безбедност, да управуваме со страницата, да разбереме како луѓето ја користат страницата и да ги извршуваме нашите обврски кон вас; да се обезбеди интегритет и безбедност на пазарот; да се спречи измама; да ве контактира и да ви испрати директни маркетинг комуникации; да ја промовирате и рекламирате страницата, нашите услуги и пазарот на Webstrani.mk; да се усогласат со законските барања на јавните органи и да се усогласат со важечките закони и прописи.
 3. Колку долго ги чуваме личните податоци – Личните податоци ќе ги чуваме само онолку колку што е потребно за да се исполни целта за која се собрани. Меѓутоа, во некои случаи ќе ги чуваме личните податоци подолги временски периоди.
 4. Оваа страница е понудена и достапна за корисници кои имаат најмалку 18 години и полнолетни за да склучат обврзувачки договор.
 5. Колачиња – Користиме колачиња и слични технологии (како што се веб-светилници, пиксели, ознаки и скрипти) за да го подобриме и персонализираме вашето искуство, да ги обезбедиме нашите услуги, да ги анализираме перформансите на веб-локациите и за маркетинг цели.
 6. Безбедност – Ние спроведуваме технички и организациски мерки за одржување на безбедноста на страницата и вашите лични информации и спречување на неовластен пристап, губење, злоупотреба, менување, уништување или оштетување на истата преку индустриски стандардни технологии и внатрешни процедури.
 7. Права на корисниците на ЕУ, ЕЕА и ОК – Кога обработуваме лични податоци поврзани со корисници на ЕУ, ЕЕА и ОК, важат дополнителни услови за нашата обработка во однос на вашите права како субјект на податоци според законите на ЕУ за заштита на податоците, како што е наведено подолу.
 8. Ажурирање на лични информации – Преземаме чекори за да се осигураме дека личните информации што ги собираме се точни и ажурирани и ви даваме можност да ги ажурирате вашите информации преку поставките за профилот на вашата сметка.

 

LinkedIn
Share
САКАТЕ КУПОН ЗА ПОПУСТ
Регистрирајте се сега за да добиете бесплатен купон за попуст. Не пропуштајте!
  Регистрирај се
  Јас се согласувам со условите и правиата