Кариера

АЗГАРД ДООЕЛ ШТИП нуди можност за сите кадри од областа на IT за запознавање на работењето во информатичката област и за усовршување на знаењето.

Затоа доколку сте заинтересирани за студентска пракса, Ве молиме да испратите кратка биографија (CV) и пропратно писмо, со назнака ‘за пракса’. но доколку сте заинтересирани за вработување, испратете кратка биографија (CV) и пропратно писмо на info@webstrani.mk, со назнака ‘Апликација за пракса/работа

Во моментов имаме 10 отворени огласи за вработување.

Напомена: Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Според Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на Вашата апликација за пракса/работа, согласни сте Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на избор на кадри.

Азгард дооел Штип гарантира дека освен за наведениот случај, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниту една друга цел.

LinkedIn
Share