За нас

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО Webstrani.mk

Ангажирајте експерти и завршете ја секоја работа

Иновативна, безбедна и брза компанијата која ја барате.

Од 2008 webstrani.mk како дел од АЗГАРД ДООЕЛ ШТИП обезбедува сигурни, брзи и сигурни веб хостинг решенија за поединци и бизниси од сите големини. Гордееме на безбедноста на мрежата и имплементацијата на најсовремените технологии.

Mожете да пребарувате услуги и да добиете прилагодени услуги како изработка на веб страница, Веб Хостинг, Оддржување, Внес на содржина , Графички дизајн итн.

Кој пробал знае што значи најдобра услуга
Што правиме ?

Ние користиме врвни технологии

Бизнисот нема време за чекање! Адаптирај се, реагирај веднаш и добиј твоја веб страница!

Уникатни веб-страници и профитабилни интернет продавници изработени во WordPress.

Софтверот на WooCommerce е поставен автоматски кога ја креираме вашата интернет продавница за да можете веднаш да започнете со продажба.

Едноставни производи и напредни производи со вариации, атрибути и можност за преглед во 3D.

Имплементација на плаќање при достава, банков налог и картички.

Лесна регулација на трошоците за испорака и даночните стапки на вашите клиенти. 

Правила и купони за попуст за поттикнување на продажбата.

Регистрација
  • Трансформирајте го вашиот бизнис

  • Изворедно искуство

LinkedIn
Share