Избрана

Веб хостинг

NVMe SSD Hosting M – 1 Година

 • 932 Прегледи

 • Време на испорака 1-3 Дена
 • Време на одговор 1 Ден

Опис

Веб хостингот вклучува:

CPanel за менаџмент Управувајте со вашиот веб-сајт и придружни услуги како е-пошта и под-домени со едноставноста и леснотија на cPanel.

 • Простор - 4 GB ( NVMe ) веб простор хостиран на litespeed веб сервер.
 • Собраќај - 300 GB
 • Број дозволени домени - 5
 • PHP селектор-  5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4/8 +
 • Litespeed сервер оптимизиран за Wordpress
 • Рам меморија - 2 GB
 • Entry Processes - 20
 • Number Of Processes -100
 • I/O Usage - 4 MB/s
 • MySQL бази на податоци
 • FTP Акаунти - неограничено
 • Емаил Акаунти - неограничено
 • Webmail - Rouncube
 • Инсталација со еден клик на Wordpress ,Joomla, Magento +350 скрипти 
 • SitePad - Изградете ја вашата професионална веб-страница без да знаете програмирање.
 • SitePad - 500 + професионални теми
 • SSL безбедносен сертификат
 • Заштита ( JetBackup 5 )

Веб хостинг е услуга што ја прави вашата веб-страница достапна на Интернет. Кога купувате хостинг план, изнајмувате простор на физички сервер за да ги зачувате сите податоци и датотеки на веб-страницата.

Безбедноста, брзите перформанси и стабилноста се подеднакво важни. Ние се стремиме да одржуваме 99,99% работно време за вашата веб-страница. Нашите сервери работат на CloudLinux – водечки оперативен систем за хостинг провајдери. Ги обновуваме нашите системи на редовна основа, ги штитиме серверите од DDoS напади и ја подобруваме нивната брзина со најновите технологии LiteSpeed.

 

Ние им олеснуваме колку што е можно за почетниците да управуваат со нивните веб-страници. Многу едноставни задачи, како што се поставување адреса за е-пошта или инсталирање систем за управување со содржина, може да се направат со само неколку кликања и без претходно техничко знаење.

Овде, во Азгард Дооел Штип, нашиот тим за поддршка е нашата гордост и радост. Ние го нарекуваме нашиот тим за поддршка ( тим за успех на клиентите  ) бидејќи се повеќе гледаме  да се осигураме дека нашите клиенти се успешни со нивните онлајн потфати.

Tел : 078 584 782

Е-Маил: info@webstrani.mk

Детали

Webstrani.mk

5.0 ( 2 коментари )
 • Локација:

  Macedonia
Почнувајќи Од
3,600.00ден

Додатоци на услугите

Оддржување на софтверот на една веб продавницата/ страницата – 1 Година
6,000.00ден

-Ажурирања на WordPress и PHP програмска верзија -Ажурирања на теми и додатоци -Поправка на грешки во софтверот на wordpress,теми и додатоци -Модул за заштита Wordfence заштита од вируси, спам и малвер. -Поставување на Cloudflare за дополнителна безбедност и брзина

Информатичко техничка подршка – 1 Година
3,000.00ден

Информатичко техничка подршка на еден софтвер во ( WordPress, Magento, Prestashop ) -Обезбедување на Информатичко техничка подршка на веб администраторот за внесување на новости , текстови , производи, слики итн

Изберете додаток за да добиете побрза, детална услуга и повеќе ревизии.

Референца #: EX-3579

LinkedIn
Share