Презентациски сајтови

Презентациски сајт – Starter

  • 191 Прегледи

  • Време на испорака 1-3 Недели
  • Време На Одговор 1 Ден

Опис

Еднократна изработка, веб хостинг и оддржување на веб сајт 1 год

1.КАРАКТЕРИСТИКИ 

✓Број на јазици 1 Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт 

✓ Мени вертикално :Категории на производи или услуги 

✓ Број на дополнителни страници со содржина до 10 

✓ Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики 

✓ Интерактивна контакт мапа 

✓ Мобилна верзија

 ✓ Oбразец за контакт 

✓ Алатка за пребарување 

✓  Безбедносен сертефикат 

✓ Членство 

✘ Е-Трговија 

✓ Број на деловни е-маил адреси до 2 

✓Број на производи и услуги до 100 

✓ Наплата преку банков налог 

✓ Наплата во готово при прием на нарачка 

✘ Наплата преку платежна картичка 

✓  Мод на каталог. 

✓  Online chat

✘ 3D приказ на продукт

✘ Производи со вариации и атрибути

✘ Поврзување со Facebook продавница

✘ Систем за резервации - Booking 

✘ Следење на вашиот инвентар. 

✓Управување со испораката и даноците 

✘ Акции и купони за попуст  

2.Информатичко техничка подршка ( бесплатно првата година ) Обезбедување на Информатичко техничка подршка на веб администраторот за внесување на новости , текстови , слики итн 

3. Оддржува ње на софтверот на веб продавницата/ страницата  ( бесплатно првата година ) -Ажурирања на WordPress и PHP програмска верзија -Ажурирања на теми и додатоци -Поправка на грешки во софтверот на wordpress,теми и додатоци -Модул за заштита Wordfence заштита од вируси, спам и малвер. -Поставување на Cloudflare за дополнителна безбедност и брзина 

4. Хостирање на веб –продавницата/ страницата  и деловните емаил адреси. ( бесплатно првата година ) -50 GB SSD ( NVMe ) веб простор хостиран на litespeed веб сервер. ~500000 Посети месечно -До 2 деловни емаил адреси -99.9% Загарантирана достапност -Дневни и неделни резервни копии од веб страната и емаил адресите на FTP  или google drive   

Детали

Webstrani.mk

5.0 ( 2 коментари )
  • Локација:

    Macedonia

Најчесто поставувани прашања

Горди сме на фактот што создаваме атрактивни и функционални веб-страници со единствена визија и усогласеност со најновите стандарди за квалитет на веб. Имаме долгогодишно искуство во дизајнирање и градење на веб-страници кои ги задоволуваат деловните цели на нашите клиенти. Ние работиме во оваа насока и секогаш се стремиме да ги задоволиме нашите клиенти и луѓето кои ги посетуваат сајтовите.

Да, сетингот е на Е-маил е вклучен исто и миграцијата.

Да, вашите податоци се 100% безбедни и се зачувани на секојдневно на 3 различни уреди.

Апсолутно! Сите теми и елементи на се целосно мобилни. Така вашите клиенти можат да ја разгледаат вашата веб-страница
Почнувајќи Од
9,600.00ден

Додатоци на услугите

Изберете додаток за да добиете побрза, детална услуга и повеќе ревизии.

Референца #: EX-3468

LinkedIn
Share