Презентациски сајтови

Презентациски сајт – PRO

  • 212 Прегледи

  • Време на испорака 1-3 Недели
  • Време На Одговор 1 Ден

Опис

Еднократна изработка, веб хостинг и оддржување на веб сајт 1 год

1.КАРАКТЕРИСТИКИ 

✓ Број на јазици 2 

✓ Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт

✓ Мени вертикално :Категории на производи или услуги 

✓ Број на дополнителни страници со содржина до 200 Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики - Неограничено

✓Интерактивна контакт мапа 

✓ Мобилна верзија 

✓ Oбразец за контакт 

✓ Алатка за пребарување 

 ✓ Безбедносен сертефикат

 ✓ Членство  

✓ Е-Трговија  

✓ Број на деловни е-маил адреси до 30 Број на производи и услуги до 1500 Наплата преку банков налог  

✓ Наплата во готово при прием на нарачка  

✓ Наплата преку платежна картичка  

✓ Мод на каталог. 

✓  Online chat

✓  3D приказ на продукт

✓  Производи со вариации и атрибути

✓  Поврзување со Facebook продавница

✓ Систем за резервации - Booking  

✓ Следење на вашиот инвентар.  

✓ Управување со испораката и даноците  

✓ Акции и купони за попуст  


  2.Информатичко техничка подршка ( бесплатно првата година ) Обезбедување на Информатичко техничка подршка на веб администраторот за внесување на новости , текстови , слики итн 

  3. Оддржува ње на софтверот на веб продавницата/ страницата  ( бесплатно првата година ) -Ажурирања на WordPress и PHP програмска верзија -Ажурирања на теми и додатоци -Поправка на грешки во софтверот на wordpress,теми и додатоци -Модул за заштита Wordfence заштита од вируси, спам и малвер. -Поставување на Cloudflare за дополнителна безбедност и брзина 

  4. Хостирање на веб –продавницата/ страницата  и деловните емаил адреси. ( бесплатно првата година ) -50 GB SSD ( NVMe ) веб простор хостиран на litespeed веб сервер во US, UK и ЕУ. ~500000 Посети месечно -До 30 деловни емаил адреси -99.9% Загарантирана достапност -Дневни и неделни резервни копии од веб страната и емаил адресите на FTP  или google drive

Детали

Webstrani.mk

5.0 ( 2 коментари )
  • Локација:

    Macedonia

Најчесто поставувани прашања

Горди сме на фактот што создаваме атрактивни и функционални веб-страници со единствена визија и усогласеност со најновите стандарди за квалитет на веб. Имаме долгогодишно искуство во дизајнирање и градење на веб-страници кои ги задоволуваат деловните цели на нашите клиенти. Ние работиме во оваа насока и секогаш се стремиме да ги задоволиме нашите клиенти и луѓето кои ги посетуваат сајтовите.

Да, сетингот е на Е-маил е вклучен исто и миграцијата.

Да, вашите податоци се 100% безбедни и се зачувани на секојдневно на 3 различни уреди.

Апсолутно! Сите теми и елементи на се целосно мобилни. Така вашите клиенти можат да ја разгледаат вашата веб-страница
Почнувајќи Од
18,000.00ден

Додатоци на услугите

Изберете додаток за да добиете побрза, детална услуга и повеќе ревизии.

Референца #: EX-3467

LinkedIn
Share