Seo-Оптимизација

Дали процесот на влијание на видливоста на веб-страница или во неплатени резултати на пребарувачот често се нарекуваат “природни”, “органски” или “заработени” резултати. Генерално, порано (или повисоко рангирана на страницата со резултати од пребарувањето) и почесто страницата се појавува во листата со резултати од пребарувањето, толку повеќе посетители ќе добијат од корисниците на пребарувачот. Оптимизација може да насочи различни видови на пребарување, вклучувајќи пребарување на слики, локално пребарување, пребарување на видео, академско пребарување, пребарување на вести и вертикални пребарувачи специфични за дејностаПоместете го вашиот бизнис наповикоко ниво

Со оптимизација може да се зголеми рангирањето на пребарувачот и сообраќајот на било која компанија. Експертиза понудена од страна на нашиот технички персонал ви овозможува успешно да се задоволат потребите на компаниите со комплексни веб-страници во конкурентните индустрии.Анализа на веб-страница

Прво ја анализираме веб-страницата, проследено со чекор-по-чекор план за веб-страницата да комуницира клучни зборови поефикасно со пребарувачите. Нашата крајна цел е да ги привлечеме нашите клиенти повеќе посетители и повисока конверзија на продажбата и водењето.


Клучни зборови

Целта на оптимизација на страница и на страница е да генерира тема во согласност со целните клучни зборови. Пребарувачот е робот, а не човечки … и затоа, мора да го следиме нашиот докажан процес за да го едуцираме роботот, така што го носи вашиот веб-сајт кога вашите потенцијални клиенти бараат специфични клучни зборови поврзани со бизнисот..
КАКО НИЕ РАБОТИМЕ

Пред да започнете со оптимизација (SEO) , важно е да се разбере процесот вклучен во ефективна кампања за оптимизација. Ние им овозможуваме на клиентите интензивен пристап со целосен сервис за маркетинг и оптимизација .


ИСТРАЖУВАЊЕ НА КЛУЧНИ ЗБОРОВИ

Густината на клучни зборови ви кажува колку често терминот за пребарување се појавува во текст во однос на вкупниот број на зборови што ги содржи

ОПТИМИЗАЦИЈА НА ВЕБ-СТРАНИЦАТА

Оптимизацијата се однесува на сите мерки што може да се преземат директно во рамките на веб-страницата, со цел да се подобри нејзината позиција

ГРАДЕЊЕ НА ЛИНКОВИ

Во полето на оптимизација, градежето на линкови опишува акции насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на влезни линкови до веб страница

ИЗВЕСТУВАЊЕ И АНАЛИЗА

Нашите анализи се состојат од неколку фактори како содржина, поврзување на структурата на интернет
6x
Раст во рангирањето на клучни зборови


398%
Зголемување на органскиот сообраќај


1105%
Зголемување на рангирањето Топ-10


129%
Зголемување на времетраењето на посети


Зошто оптимизација е корисна за вашиот бизнис?


Важност на рангирањето

Оваа година истражувањата покажуваат дека околу 85% од сите веб-сајтови се наоѓаат преку пребарувачите.


Најпознатитеинтернет пребарувачи

96% од корисниците на Интернет започнуваат со пребарување на веб преку пребарувачите (Google, Bing, Yahoo, AOL)

Ефективна стратегија

SEO ви овозможува да изберете клучни фрази за пребарувања извршени од потенцијални клиенти


342 милијарди резултати од пребарување

Во јануари 2016 година, беа извршени повеќе од 17,5 милијарди пребарувања со 342 милијарди резултати од пребарување

Носење на посетители

Солидна оптимизација и пријателски веб дизајн ќе им помогне на посетителите да дојдат до вашиот веб-сајт


Кориснична перцепција

Перцепцијата на потрошувачите е дека најдобрите веб-страници се рангираат во пребарувач


Наши задоволни клиенти


Клиентитеза нас


Ние не само што обезбедуваме оптимизација и маркетинг услуги, но ние исто така нудиме широк спектар на поврзани услуги како што се SEO пријателски веб дизајн, веб ревизии, веб хостинг итн

 • Презадоволен сум од тимот на webstrani.mk. Мојата интернет продавница во најкусо
  време беше поставена и најдобро рангирана на google, yahoo, bing,.....

  Драган Максимовски
  Драган Максимовски
  AquaShop.com.mk
 • Благодарност до тимот на webstrani.mk, за брзото и квалитетно поставување на напознатите светсски пребарувачи.

  Фото Студио - Ивама
  Фото Студио - Ивама
  www.e-print.mk


Побарајтепонуда


  Име*

  Телефон*

  Ваш емаил*

  Ваша веб-страна

  Ваше барање

  Штиклирајте што ви треба ?