ВЕБ ДИЗАЈН


Внимателен и креативен веб дизајн засилен со најновите технологии и сервиси

Горди сме на фактот што создаваме атрактивни и функционални веб-страници со единствена визија и усогласеност со најновите стандарди за квалитет на веб. Имаме долгогодишно искуство во дизајнирање и градење на веб-страници кои ги задоволуваат деловните цели на нашите клиенти. Ние работиме во оваа насока и секогаш се стремиме да ги задоволиме нашите клиенти и луѓето кои ги посетуваат сајтовите!

Ние сме специјалисти за е-трговија и ја разбираме важноста на вашиот бренд, деловните барања и желбите на вашите клиенти. Затоа создаваме успешни онлајн продавници што ги предизвикуваат вашите клиенти да купуваат преку интернет. Нашиот стручен дизајнерски тим вешто ги комбинира иновациите во создавањето на електронски продавници. Ефикасниот дизајнерски процес, во комбинација со флексибилноста на Prestashop Commerce и WooCommerce , ни овозможува да го направиме онлајн шопингот полесен, поинтригентен и попрофитабилен.

Каректеристики за веб-продавнициМобилна верзија


Следење на вашиот инвентар.


Интерактивна контакт мапа


Административен пристап


Следење на залихата


Членство


Интегрирана кошничка и плаќање


Акции и купони за попуст


Одржување

Каректеристики за содржински веб-странициМобилна верзија


Следење на посетеноста.


Интерактивна контакт мапа


Административен пристап


Контакт форма


Членство


Самостоен внес на содржини слики, видео, текст,


Блог за објавување на новости


Одржување

Секогаш имаме интересни решенија како да го развивате вашиот бизнис преку интернет !!!

Се гордееме на фактот дека создаваме атрактивни и функционални веб-страници кои се во согласност со најновите веб стандарди. Имаме долгогодишно искуство во веб дизајн, веб дизајн и развој. Ние создаваме и развиваме профитабилни онлајн продавници. Ние секогаш се трудиме да ги задоволиме нашите клиенти и оние кои ги посетуваат сајтовите и купуваат онлајн..
Сите веб страници се целосно мобилни. Така вашите клиенти можат да ја разгледаат вашата веб-страница. Дизајнот ке биде модерен, но исто така лесен за употреба и интуитивен. Корисниците треба да можат лесно да ги најдат информациите или производите што ги поставувате..


Процес на дизајн


Дизајн

Избор на повеќе дизајни кои ги имаме сработено да одбереме содветен дизајн.

1

Модули

Ние ги инсталираме сите модули кои се потребни за вашиот веб сајт.

2

Содржина

Развој на почетната страна , за нас , контакт, мени.

4

ВЕБ ДИЗАЈН И РАЗВОЈ

Подготовка, изработка, веб хостинг и одржување.
КАРАКТЕРИСТИКИ Starter 800 ден / МЕСЕЧНО Business 1000 ден / МЕСЕЧНО Pro 1500 ден / MЕСЕЧНО Ultimate 2000 ден / МЕСЕЧНО
Број на јазици 1 1 до 2 до 3
Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт
Мени вертикално :Категории на производи или услуги
Број на дополнителни страници со содржина до 10 до 50 до 200 Неограничено
Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Интерактивна контакт мапа
Мобилна верзија
Oбразец за контакт
Алатка за пребарување
Безбедносен сертефикат
Членство
Е-Трговија
Број на производи и услуги до 500 до 1500 до 3000 Неограничено
Наплата преку банков налог
Наплата во готово при прием на нарачка
Наплата преку платежна картичка
Мод на каталог.
Систем за резервации - Booking
Следење на вашиот инвентар.
Управување со испораката и даноците
Акции и купони за попуст
Нарачај Нарачај Нарачај Нарачај

Во цената е вклучено

Еднократна инсталација на темплејт по ваш избор Поставување на www.cloudflare.com за поголема брзина и сигурност Поставување на Google, Yahoo, Bing
Еднократно внесување до 20 производи или услуги Еднократно внесување на содржина во страниците ( Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт ) Еднократно сетирање на данокот и испораката
Еднократно внесување до 20 категории Еднократна изработка до 3 слајдери Корисничка подршка за креирање и едитирање на категории
Еднократна изработка на лого Еднократна инсталација до 3 модули по ваш избор Еднократно внесување до 10 атрибути
Корисничка подршка за внесување на производи или содржина Корисничка подршка за креирање на атрибути Корисничка подршка за креирање на купони за попуст
Корисничка подршка за управување со испораката и данокот Креирање до 5 деловни е-маил сметки Обезбеден брз и стабилен веб- хостинг.
Тековно сервисирање и надградба на веб-софтвер и модули. Тековно сервисирање и одржување до 5 деловни е-маил сметки Тековно сервисирање на база на податоци која ја користи динамичкиот веб-сајт.

Дополнителни услуги

Внесување на содржина, производи, категории, атрибути

Внесување на содржина Креирање на производ Креирање на категории Креирање на атрибути Креирање на купони за попуст
200 денари 50 денари 50 денари 100 денари 100 денари

Графички дизајн

Графички дизајн на лого Графички дизајн на слајдер Графички дизајн на слика
800 денари 600 денари 600 денари

Ревизии, инсталација на модули, сетирање

Целосна ревизија на веб-сајт Ревизија на една страница Инсталација и сетирање на модул Инсталација на темплејт Сетирање на данокот и испораката
30 % од годишната вредност 500 денари 400 денари 1000 денари 400 денари

Рекламирање на социјални мержи и гоогле

Рекламирање на фејсбук Рекламирање на гоогле Рекламирање на мобилен
30 % од вредноста на кампањата 30 % од вредноста на кампањата 30 % од вредноста на кампањата

За реализација на проектот се потребни до 10 дена

Информации кои се потербни за да се започне со проектот.
1.За нас ( биографија на компанијата од кога е основана, што нуди, и по што е претпознатлива )
2.Контакт ( работно време, адреса/и, телефони за контакт, е-маил адреси )
3.Категории ( да се достават имињата категориите во кои ке бидат сместени услугите или производите )
4.Корисни слики ( слики од вашата компанија , како и производите и услугите кои ги нудите )
5.Ваши страни и линкови на facebook, twitter, instagram, Skype


Започнете со
вашиот проект


Нашиот тим ќе го изработи вашиот посакуваниот сајт и ќе го развиваме.


ПОБАРАЈ ПОНУДА

Проекти кои досега ги имаме сработено

Создаваме и развиваме профитабилни онлајн продавници. Ние секогаш се трудиме да ги задоволиме нашите клиенти и оние кои ги посетуваат сајтовите и купуваат онлајн.

Преглед