Социјален маркетинг

Моќното средство за комуникација, социјалните медиуми им овозможува на компаниите да ги достигнат своите клиенти каде што се, а истовремено да ги карактеризираат нивните брендови и да ја прошират својата база на клиенти. Ако се постави правилна маркетинг стратегија исто така може да ја зголеми ефикасноста на другите маркетинг техники – вклучувајќи ги и SEO и SEM – помагајќи во изградбата на природните врски и зголемување на сообраќајот на самата веб страна и препознатливост на брендот.
Наши Сервиси


Развивање на стратегија

Обезбедуваме низа високо квалитетни консултантски услуги, преку кои ви помагаме да постигнете видливи резултати од нивните активности во социјалните медиуми.Менаџмент за рекламирање

Нашите услуги за рекламирање на социјалните медиуми се докажани и можат да го забрзаат растот повеќе од 300%.Развој на содржина

Ние нудиме широк спектар на услуги за развој и објавување на понуди на социјалните медиуми кои ќе ви помогнат директно или индиректно да ги продавате вашите понуди преку социјалните мрежи.
Што е социјален маркетинг?

Што е социјален маркетинг, или SMM, е форма на интернет маркетинг која имплементира различни созцијални мрежи во насока да се постигне зголемена посетеност на вашата веб страна и истовремено брендирање на вашиот бизнис .Социјалниот марќетинг ги достигнува своите цели  со споделување на  содржина, видеа, и слики.


Зошто ви е потребен менаџмент на социјалните медиуми?

 

Вашите клиенти се на социјалните медиуми.

Без оглед на тоа во која индустрија е вашата компанија, вашите корисници секојдневно ги користат социјалните медиуми. Важно е да ги задржите ангажирани и поврзани со вашиот бренд, така што секогаш ќе бидете нивна прва опција.

 

Има луѓе кои ја бараат вашата компанија.

Ако вашата компанија нуди производ или услуга, може да бидете сигурни дека има луѓе кои зборуваат за тоа и бараат компании што ја обезбедуваат. Нашата услуга за управување со социјалните медиуми ќе му помогне на вашиот бизнис да се приклучи на разговорот и да генерира пазари.

 

Луѓето зборуваат за вашата компанија на социјалните медиуми.

Треба да го слушате она што вашите клиенти го кажуваат за вашата компанија во социјалните медиуми и да одговорите на нивните грижи. Нашите услуги за управување со социјалните медиуми се фокусираат на истакнување на позитивните аспекти на она што вашата компанија има да ѓи понуди и искрено да одговори на негативните забелешки.

 

Зошто на компаниите им треба експертски менаџмент.

Повеќето сопственици на бизнис и маркетинг менаџери немаат време да управуваат со сите нивни социјални медиумски мрежи. Секој член на нашата фирма добива сертификат за управување со социјалните медиуми и нашата агенција може да ви помогне да ги постигнете вашите маркетинг цели и нова база на клиенти..Нашиот процес


Стратегија Развој

Целна група Менаџирање

Ефективна реклама Креација

Рекламирање Менаџирање

Мерење на ефектот Известување

Како можеме да ви помогнеме?

Нашата препорака за менаџирање на вашиот нов бизнис првенствено доаѓа од препораки и референции од клиенти и пријатели кои знаат како работиме. Цените на маркетинг менаџирање социјални медиуми се засноваат на вашата моментална ситуација и на вашите цели.

Клиентите занас


Ние не само што обезбедуваме оптимизација и маркетинг услуги,  исто така  ви нудиме широк спектар на поврзани услуги како што се веб дизајн, регистрација на домени, веб хостинг, SSl сертификати  итн.


 • One of the best theme I have ever used. Every minor detail has been taken care of. Clean, Modern Design can be used for any type of website. Excellent template.

  John Anderson
  John Anderson
  Risotto Co
 • Lida has assisted me with questions in regards to web hosting and has offered me more insight in half an hour than my current host did in all the years I have been with them.

  Lida Smith
  Lida Smith
  Mexin Co


Побарајпонуда


  Име*

  Телефон*

  Ваш емаил*

  Ваша веб-страна

  Ваше барање

  Штиклирајте што ви треба ?