Мобилен маркетинг

Мобилниот маркетинг е најновата технологија која ви помага да привлечете повеќе нови клиенти – клиенти кои трошат повеќе пари, почесто !!! Ние можеме да ви помогнеме да започнете успешна мобилна маркетинг кампања за поврзување, комуницирање и одржување на вашите клиенти кои доаѓаат низ вашата вратата повторно и повторно.
Наши сервиси


Онлајн маркетингот се смета за еден од најпопуларните методи на маркетинг. Но, големиот број мобилни корисници го замачуваат потенцијалот на онлајн маркетинг кампања. Бидејќи корисниците на мобилни телефони се повеќе на број, ефективноста и евентуалниот успех на мобилната маркетинг кампања ќе бидат многу посилни од она што може да очекувате од онлајн маркетинг .


Развој на мобилни апликации

Ние ви овозможуваме да добиете беспрекорно искуство со вашите веб апликации на мобилни уреди користејќи реагиран дизајн, HTML5 и CSS3.Услуги за мобилни веб-страници

Како целосна услуга, ние нудиме голем број на мобилни веб-услуги. Ова вклучува мобилен дизајн, стратегија и развој на апликации.Рекламирање на мобилни уреди

Нашите сервиси ви нудат вашите реклами да се појавуват на мобилните уреди така да се постигне максимална врвна реклама за помалку пари

Што правиме

Webstrani.mk е доверлив мобилен маркетинг партнер на многу водечки брендови во светот. Нашите клиенти постојано радуваат за нашите стратешки услуги кои ја ослободуваат моќта на нашата мобилна технологија, управување со приоритети и платформа за богати анализи.


Наши мобилни сервиси

 

 • Мобилни веб-страници
 • Развој на мобилни апликации
 • Кампањи за рекламирање
 • Анализа и известувања

Клиентите за нас


Ние не само што обезбедуваме оптимизација и интернет маркетинг услуги, но ние исто така нудиме широк спектар на поврзани услуги како што се оптимизација , веб дизајн, веб ревизии, веб хостинг, развој на мобилни апликации, рекламирање….


 • Благодарност за успешното поставување на нашите реклами преку google admob , навремените извештаи , статистика.....

  Огласување бесплатно
  Огласување бесплатно
  besplatno.mk
 • Презадоволен сум од одлично сработената рекламна кампања. Мојата реклама многу лесно можат да ја видат сите корисници на смарт телефони.

  Александар.С
  Александар.С
  MediaMarket.mk


Побарајте понудаспоред вашиот буџет


  Име*

  Телефон*

  Ваш емаил*

  Ваша веб-страна

  Ваше барање

  Штиклирајте што ви треба ?