Супер брз веб хостинг
Перформанси и сигурност на највисоко ниво со поедноставен менаџмент


CLOUD LINUX

S1 хостинг

1320/годишно

 • Простор 1 GB
 • Собраќај 150 GB
 • Број дозволени домени 1
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4 +
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти ∞
 • Емаил Акаунти ∞
 • Softaculous Instant Install ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔
CLOUD LINUX

S3 хостинг

3600/годишно

 • Простор 5 GB
 • Собраќај 750 GB
 • Број дозволени домени 6
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4 +
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти ∞
 • Емаил Акаунти ∞
 • Softaculous Instant Install ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔
CLOUD LINUX

S4 хостинг

6000/годишно

 • Простор 10 GB
 • Собраќај 1500 GB
 • Број дозволени домени 8
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4 +
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти ∞
 • Емаил Акаунти ∞
 • Softaculous Instant Install ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔
CLOUD LINUX

S5 хостинг

12000/годишно

 • Простор 50 GB
 • Собраќај 2500 GB
 • Број дозволени домени ∞
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4 +
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти ∞
 • Емаил Акаунти ∞
 • Softaculous Instant Install ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔НАЈБРЗИОТ ВЕБ ХОСТИНГ СО НАЈДОБРАТА ПОДРШКА

Брз и сигурен хостинг со кој расте Вашиот бизнис.Технички спесификации


Хостинг карактеристики

Лесен за користење контролен панел,
Следење на сораќајот,
Неограничено суб-домени,
Неограничено FTP и Емаил сметки
99.9%, Достапност на серверите
Најголема брзина во Р.М.


WordPress, Prestashop, Magento хостинг

Над 350 скрипти,
WordPress хостинг,
Prestashop хостинг,
Joomla хостинг,
Magento хостинг.


Е-пошта карактеристики

Неограничен број на POP3 e-mail сметки,
Неограничен број на SMTP e-mail сметки,
ВебМаил: (Roundcube, Horde, SquirrelMail)
e-mail на вашиот телефон,
Заштита од спам,
Автоодговарачи и препраќања.

Cloud Linux

Зголемена брзина,
Зголемена сигурност,
Зголемен собраќај,
Автоматски backup,
Статус на серверот.


15 дена бесплатен тест период

SitePad SiteBuilder,
4,500 Free Templates,
Бесплатенa миграција,
350 Бесплатни скрипти.


Програмирање и бази на податоци

Неограничени MySQL бази на податоци,
CGI пристап,
PHP 7+, Perl, Python
Модули: Curl, CPAN, GD Library
SSH пристап,
Закажување на задачи

Контролен панел

Најнова верзија на Cpanel
AWStats, Webalizer
E-продавници и е-каталози,
Блогови, Портали, Форуми
Cdn- Cloudflare,
File менаџер


Подршка

Подршка на Viber,
e-mail,
Тикет систем
Дневен backup


Безбедност

Административен пристап преку SSL,
Заштита на веб апликациите (WAF),
Скенирање на вируси и малвер,
Двојна адетвикација,
Заштита од Brute Force,
Бесплатен SSL сертификат