Masivdizajn.mk

Masivdizajn.mk

Масив Дизајн 2000 дооел Кочани е компанија која се наоѓа на лидерското место во Македонија како  производител на кревети од масив. Од самиот почеток во 2000 година како главна цел ни е задоволниот купувач и реализација на вашите цели и идеи поврзани со вашиот дом. Освен со производство на кревети работиме и на реализација на проекти и дел од нив кои се поврзани со масивот.  За довербата кај вас купувачите да биде уште поголема стартувавме и со производство на душеци под веќе добро познатиот бренд BodyBalance.

Грижата за вашиот сон препуштете ја комлетно на стручниот тим на Масив Дизајн 2000 дооел Кочани.

www.masivdizajn.mk