Featured

Презентациски сајтови

Презентациски сајт – Bisness

  • 856 Reviews

  • Delivery time 1-3 Weeks
  • Response Time 1 Day

Description

A one-off development, web-hosting and maintenance of the web-site, 1 year

  1.КАРАКТЕРИСТИКИ 

Број на јазици 1 

Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт ✓

Menu: vertical :Type of products or services, ✓

Број на дополнителни страници со содржина до 10 ✓

Број на информации - текстови, фотографии, анимирани слики Неограничено Интерактивна контакт мапа ✓

The mobile version ✓

The form on the contact ✓

Алатка за пребарување ✓

Security сертефикат ✓

Членство ✓

Е-Трговија ✘

Број на деловни е-маил адреси до 10 ✓

Број на производи и услуги до 500 ✓

Наплата преку банков налог ✓

Наплата во готово при прием на нарачка ✓

Наплата преку платежна картичка ✘

Мод на каталог ✓  

Online chat ✓

3D приказ на продукт✘

Производи со вариации и атрибути✓ 

Поврзување со Facebook продавница ✘

Следење на вашиот инвентар  ✘

Управување со испораката и даноците ✘

Акции и купони за попуст ✘

Систем за резервации - Booking ✓

2.The information, technical support ( free for the first year ) Обезбедување на Информатичко техничка подршка на веб администраторот за внесување на новости , текстови , слики итн 

3. There will be give to this software at the web store/ page  ( бесплатно првата година ) -Ажурирања на WordPress и PHP програмска верзија -Ажурирања на теми и додатоци -Поправка на грешки во софтверот на wordpress,теми и додатоци -Модул за заштита Wordfence заштита од вируси, спам и малвер. -Поставување на Cloudflare за дополнителна безбедност и брзина 

4. Hosting of a website, the store/ website, and the the business e-mail address. ( free of charge for the first year ) -50 GB SSD ( NVMe ) веб простор хостиран на litespeed веб сервер  ~500000 Посети месечно -До 10 деловни емаил адреси -99.9% Загарантирана достапност -Дневни и неделни резервни копии од веб страната и емаил адресите на FTP  или google drive   

Details

Webstrani.en

5.0 ( 2 reviews )
  • Location:

    Macedonia
Starting From
12,000.00mkd

May choose #: EX-3610

LinkedIn
Share
САКАТЕ КУПОН ЗА ПОПУСТ
Регистрирајте се сега за да добиете бесплатен купон за попуст. Не пропуштајте!
    Регистрирај се
    Јас се согласувам со условите и правиата