Featured

Онлајн продавници

Онлајн продавница – PRO

  • 599 Reviews

  • Delivery time 1-3 Weeks
  • Response Time 1 Day

Description

A one-off development, web-hosting and maintenance of the web-site, 1 year

1.КАРАКТЕРИСТИКИ 

✓ Број на јазици 2 

✓ Мени хоризонтално :Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт

Мени вертикално :Категории на производи или услуги 

Број на дополнителни страници со содржина до 200
A number of information - text, photos, and animated images - Unlimited

Интерактивна контакт мапа

Мобилна верзија

Oбразец за контакт 

Алатка за пребарување 

Безбедносен сертефикат

Членство  

Е-Трговија  

Број на деловни е-маил адреси до 30 
Број на производи и услуги до 1500 

Наплата преку банков налог  

Наплата во готово при прием на нарачка  

Наплата преку платежна картичка  

Мод на каталог. ✓  

Online chat✓  

3D приказ на продукт✓  

Производи со вариации и атрибути✓  

Поврзување со Facebook продавница

Систем за резервации - Booking  

Следење на вашиот инвентар 

Управување со испораката и даноците  

Акции и купони за попуст  

 

2.The information, technical support ( free for the first year )

The provision of Information, technical assistance to the

the website that the text of the news , articles , pictures etc. 

 
3. There will be give to this software at the web store/ page  ( free of charge for the first year )

-Updates for WordPress and PHP software version

-Updates for themes and plugins

-Correct the errors in the software updates of wordpress themes and plugins

-A module for the protection Wordfence protection from viruses, spam, and malware.

-Setting up Cloudflare for additional security and speed 

 
4. Hosting of a website, the store/ website, and the the business e-mail address. ( free of charge for the first year )

-20 GB SSD ( NVMe ) веб простор хостиран на litespeed веб сервер во US, UK и ЕУ.

~500000 Visits per month

-До 30 деловни емаил адреси

-99.9% Guaranteed availability

-Daily and weekly backups of the website and the e-mail address of the FTP or google drive

Details

Webstrani.en

5.0 ( 2 reviews )
  • Location:

    Macedonia
Starting From
18,000.00mkd

May choose #: EX-3598

LinkedIn
Share
САКАТЕ КУПОН ЗА ПОПУСТ
Регистрирајте се сега за да добиете бесплатен купон за попуст. Не пропуштајте!
    Регистрирај се
    Јас се согласувам со условите и правиата