• Бизнис
  • Macedonia
  • July 14, 2022
  • 76 Views

I need someone who will perform the поврување to WHMCS co CPAY payment system.

  • Level Основно ниво
  • English Level Basic level
  • Languages
exertio theme

Description

Се работи за следното треба да се изработи плагин кој ке го поврзе WHMCS билинг системот со платежниот систем на КАСИС  CPAY 
exertio theme
Budget
3,000.00 a day
Fixed

Expired

About The Employer

  • 0 Projects completed
  • Payment Method
  • Email Verified
exertio theme

More from I need someone who will perform the поврување to WHMCS co CPAY payment system.

Report Project

LinkedIn
Share